Har du en bra metod för hälsosamt liv? Skriv en bok om den!

För alla oss som vill förbättra vår hälsa finns det många olika sätt att gå – olika träningsmetoder, kosthållning, olika typer av aktiviteter såväl på sommar- som vintertid. Oftast är det dock så att vi efter ett tag hittar en eller ett par olika saker som fungerar för oss, som vi uppskattar och som hjälper oss. För någon kanske det är rodd, för en annan skidor, för en tredje styrkelyft. Det varierar och det tar tid att hitta en metod som passar en.

Men när man väl har hittat rätt så fastnar man ofta, man sätter sig in mer och mer i de olika nyanserna och till slut blir man mer eller mindre en expert på ämnet. Och det är då som man kan tänka på att skriva en bok. Fördelarna är många: dels kan du hjälpa andra nybörjare på området, folk som alltså har ett intresse men inte kunskaperna som behövs, dels kan du faktiskt tjäna en del pengar, dels är det ett roligt projekt, dels kan det också leda till framtida jobberbjudanden, konsultjobb vid sidan om och mycket mer. Du har alltså inte speciellt mycket att förlora.

Särskilt sant är det idag, då man inte är beroende av stora förlag för att nå ut med ens bok. Du kan till exempel anlita Nomen Förlag – Books on Demand, som har en väldigt bra och prisvärd tjänst för dig som vill trycka och ge ut din egen bok. Oavsett om du väljer att trycka en större upplaga direkt eller om du bara använder deras tjänst för print on demand.

Privacy Policy