Prestera bäst på gymmet

Vad är det som gör att vissa tycks lyckas så mycket bättre med sin träning än andra? Den som ständigt upplever att alla andra på gymmet tycks få bättre resultat bör först och främst sänka blicken och sluta titta på andra. Vi är alla individer och man kan inte jämföra två personers resultat även om de tränar lika mycket. För att du ska prestera bäst på gymmet så gäller det att du enbart fokuserar på dina egna mål. Dessutom så kan du ta hjälp av smarta kosttillskott som proteinpulver som kan ge dig en skjuts. När det gäller PWOs och andra kosttillskott så ska man återigen tänka individuellt och satsa på det som passar ens egen fysik och träning. Du kan läsa mer om PWO på denna sida.

Träna på rätt sätt

Är du säker på att du tränar på rätt sätt? Det program som du använde som tonåring då du sysslade med friidrott är inte nödvändigtvis det som kommer att leda till bästa resultat då du närmar dig 35. Om du tränar på ett bra gym så finns det säkert personliga tränare som du kan få hjälp av. Det här är personer som förstår hur man kan anpassa ett träningsprogram så att det fyller rätt funktion. Om du vill gå ner i vikt så kommer du att få en viss typ av program, medan muskelbygge kommer att kräva en annan typ av träning.

Ta alltså inte för givet att du tränar på rätt sätt och finn en person som du upplever vet vad han eller hon snackar om. Ett gott tips är att börja i tränings forum online och se lite generellt vad folk talar om. Det här kan ge dig nya insikter om vad du kanske helt har missat. Ibland kan det vara så enkelt som att man inte tränar tillräckligt mycket eller tillräckligt länge, eller att man har så usla skor att man hela tiden får problem med skador som benhinneinflammation och därför inte kan prestera på rätt sätt.

Bra kost

Om man ska träna mycket så måste man ju orka med detta. Det är här som en bra kost kommer att få stor betydelse. Dels så måste du se över vad du äter vid de vanliga måltiderna, och dels så gäller det att fundera på om kosttillskott kan ge dig en ökad prestation vid träningstillfället. Det är känt att PWO och kreatin faktiskt fungerar men man måste också se till att få bra produkter. En bra lista på de bästa pwo produkterna år 2014 kan vara till hjälp, men tänk sedan på att se lite närmre på de enskilda produkter som intresserar dig.

Tillskott

Om du bestämmer dig för att börja med ett bra kreatin preparat eller PWO så gäller det att du använder tillskottet på rätt sätt. Du ska dels se på den mängd som du bör ta och dels på när. En del preparat är till för återhämtning medan andra är med och ger en boost under träningen då man har tagit dem precis innan passet. Tänk också på att det kan ta lite tid innan man ser att prestationen förbättras och så gäller det att vara konsekvent och inte fuska med träning och rätt kost när man vill nå sitt mål riktigt snabbt. Glöm heller inte bort D-vitaminer nu när det blir höst och vinter. De här är vitaminet som vi får naturligt från solen och även från fisk och vissa mjölkprodukter. Livsmedelsverket har beslutat att berika matprodukter ytterligare med detta vitamin men du kan själv se till att du får tillräckligt via ett bra kosttillskott med D vitamin.

Privacy Policy